Friday, March 20, 2009

Episode 113 - All the things that make smile (ok, not all - just some!!)

Σήμερα ξύπνησα με τρελά κέφια, ότι πρέπει για να ανταποκριθώ και στην πρόσκληση του Κουνουπιού για να γράψω και τα αντίστοιχα πέντε πράγματα που με ευχαριστούν! (Btw Κουνούπι, κάτι πήρε το αυτί μου τώρα στα ελληνικά πουρνάδικα της TV για το κουνούπι- Τίγρης. Πρέπει να ανησυχώ;;;)

Στο ίδιο στυλ λοιπόν με το προηγούμενο ποστ, θα ξεκινήσω με την παράθεση σε όσα με έχουν ήδη καλύψει άλλοι μπλόγκερς:
- “ γερούθκια να βαστούν χεράκια” και η ύπαρξη συγκεκριμένων αγαπημένων προσώπων στη ζωή μου όπως ελάλησεν η πολυαγαπημένη Cake σε παλαιότερο της ποστ (είδες κουμέρα μου με πόση όρεξη εξύπνησα;;; Έκατσα και βρήκα και το σωστό link!)
- “Να σε ξέρει κάποιος απ’ έξω και ανακατωτά” και “η απόλαυση της σιωπής με ένα αγαπημένο πρόσωπο” όπως ελάλησεν η απολαυστική Sike
- Road trip, “χιούμορ στο ίδιο μήκος κύματος” και “ένα ζεστό, ειλικρινές χαμόγελο” (indeed contagious) όπως ελάλησεν η συμπαθέστατη Leni
- “ ο άλλος να με δέχεται, να μ’ αγαπά όπως είμαι” και η σοκολάτα όπως ελάλησεν η ταλαντούχα εις το ‘τσιαττίζειν’ Neerie

κτλ κτλ - slourp-slourp-slourp :) !!! Προχωρούμε πάρακατω…

Σε αυτά λοιπόν έχω να προσθέσω τα εξής που μου προσφέρουν ευχαρίστηση – με ηρεμούν – με κάνουν να χαμογελώ:

1. Να οδηγώ και να τραγουδώ μόνη μου δυνατά! Αλλά και με παρέα πάλι μου αρέσει πολύ, να βάζουμε ένα αγαπημένο τραγούδι και να το τσιρίζουμε στο αυτοκίνητο μόνοι μας με αποτέλεσμα όταν φτάσουμε στον προορισμό μας να έχουμε βραχνιάσει! (και όχι, δεν είναι καθόλου καλή η φωνή μου και ας έχω το ψώνιο κάθε φορά να προσπαθώ να κάνω δεύτερη φωνή στα τραγούδια – τρομάρα μου!)

2. Τα ταξίδια και οι εκδρομές οπουδήποτε, ιδιαίτερα αυτά που προκύπτουν ξαφνικά… Και γενικά το να πηγαίνω κάπου για πρώτη φορά, ή να ανακαλύπτω τυχαία κάποιον καινούριο τόπο που τόσο χρόνια ήταν κάτω από τη μύτη μου! You get the point!

3. Μόλις λύσω ένα Killer Sudoku! Το ξέρω ότι είναι χαζό αλλά και τελείως χάσιμο χρόνου αλλά πραγματικά μόλις το λύσω μου προσφέρει απίστευτη ηδονή και ευχαρίστηση, του στυλ “χα-χα-χα, εκατάφερα σε παλιομαλ*****ένο” (ok, μεν με παρεξηγάτε, είμαι single εδώ και κάτι αιώνες, δικαιούμαι χεχεχε)

4. Να παρακολουθήσω μια καλή ταινία – πάω σε μια καλή συναυλία – δω μια έκθεση – ακούσω καλή μουσική – διαβάσω κάτι αξιόλογο και γενικά οτιδήποτε ‘πολιτιστικά oriented’ το οποίο θα έχω απολαύσει και θα νιώσω με το πέρας του ότι κάτι μου προσέφερε, “πως έστω για λίγη ώρα έθρεψα το πνεύμα μου με κάτι ουσιώδες και όχι με τις συνηθισμένες μαλακίες - άχρηστες πληροφορίες που γεμίζω το νου μου όλες τις υπόλοιπες μέρες”! (και τελείως ξεδιάντροπα κάνω link σε μένα)

5. Να γνωρίζω άτομα που να με ιντριγκάρουν σαν προσωπικότητες, να είναι γεμάτοι ενέργεια, να είναι δημιουργικοί! Και επειδή θεωρώ εν μέρει ότι είμαι ντροπαλή αλλά και ‘κοινωνικά ανάπηρη’ στο να κάνω καινούριες γνωριμίες, σπάνια μου συμβαίνει αυτό, γι’ αυτό άμα μου τύχει μου προσφέρει απίστευτη ευχαρίστηση…

Και επειδή όπως είπαμε - να μη τα ξαναλέμε – ξύπνησα με πολύ όρεξη, ιδού και ένα quick list και με άλλα πράγματα που με κάνουν να χαμογελώ: περπάτημα με το i-pod μέσα στα αυτιά και να χαζεύω γύρω γύρω, τα Χριστούγεννα, κοκέτες μεγάλες κυρίες από μια άλλη εποχή, οι Ιάπωνες, μικρά χαρούμενα παιδάκια, οι μουσικοί στο δρόμο, Tom and Jerry, South Park, να κάνω ice-skating ή roller-blading (έχει κάτι αιώνες και τωρά που το θυμήθηκα θέεεεελλλωωωωω, αλλά ούτε παγοδρόμιο στην Αθήνα, και τα blades μου είναι στην Κύπρο) κτλ κτλ…

Last but not least, να είμαι με τη Cake και να βάζουμε για νιοστή φορά το Jesus Christ Superstar και να το τραγουδούμε από την αρχή ως το τέλος, να το βιώνουμε και να το νιώθουμε στο πετσί μας, εν ολίγοις να ζούμε το δράμα μας!!! (πάρτε και αυτό το τραγούδι που είναι το personal favorite μου)

Και τώρα πάσα στο Κουνούπι που ναι μεν με εκάλεσε αλλά τη λίστα του δεν την είδαμε ακόμη, στον Terra Incognita, στο Δημήτρη, στον Unshaved και στην Eólica… Και όποιος άλλος θέλει και δε βαριέται!

Είπα σας το ότι ξύπνησα με κέφια σήμερα;;;; Καλημέραααααα !!!!!!

8 comments:

  1. Αγαπάμε Sudoku!!:D
    Καλημέρα!

    ReplyDelete
  2. Καλή σου μέρα! :)

    ReplyDelete
  3. @Terra: εννοείται αγαπάμε sudoku! μεταξύ μας τώρα, έχω πάντα ενα βιβλιαράκι μες την τσάντα μου!

    @Leni: Καλή σου μέρα και σε σένα !!

    ReplyDelete
  4. Χάχαχα! Ευχαριστώ για τη διαφήμηση!

    Τι κουνούπι-τίγρης-ιπποπόταμος; Πού;;; Στείλε λίνκ! Στείλε λίνκ!

    1-2-4-5-5-5!!!

    Σπεύδω να γράψω τα μέα (αλλά λίγο πιο μετά, τωρά έχω δουλειές...)

    ReplyDelete
  5. maaaana mou koumera mouuuu!! tzai mena en pou tes agapimenes mou faseis pou traoudoumen ton Jesus!!! alla..emena to agapimeno mou (kai to tragoudw dinata twra) einai i tragoudara tou Iouda!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=ytNoiQ8LkS8&feature=related

    "I remember when this whole thing began..no talk of God.. then we called you a maaan.." lalallalalala

    ReplyDelete
  6. I have to know, i have to know i have to know my Lord, WHYYYYY should I die????

    ReplyDelete
  7. @Demetris: Καλημέρα, καλημέρα και ας άλλαξε η μέρα :)

    @Κουνούπι:
    http://www.skai.gr/master_story.php?id=114928

    @Κουμέρα: Άσε, και εγώ χθες για καμμιά ώρα έβαζα διάφορα τραγούδια απο το Jesus και πελλόδειχνα μόνη μου!!!

    ReplyDelete